فهرست
راهنمايي
جستجو
ورود
عضويت
خوش آمدید،
مهمان
- لطفا برای ثبت نام
اینجا
و یا برای ورود
اینجا
را کلیک کنید.
تالار گفتمان شبكه اطلاع رسانى امام حسين عليه السلام
|
ائمه اطهار علیهم السلام
|
اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام
|
پاره ای از توقعات امام زمان از شیعیان
صفحه:
1
[
2
]
پایین
« قبلی
بعدی »
چاپ صفحه
نويسنده
موضوع: پاره ای از توقعات امام زمان از شیعیان (دفعات بازدید: 1306 بار)
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تعداد ارسال: 130
تشكر
-اهدا شده: 18
-دريافت شده: 43
سید علی کوچولو
پاسخ : پاره ای از توقعات امام زمان از شیعیان
«
پاسخ #15 :
29 ارديبهشت 1389,ساعت 10:39:28 »
بسم الله
سلام
مبحث یازدهم و دوازدهم – سرودن و خواندن شعر در فضایل و مناقب آن حضرت
این عمل نوعی یاری رساندن به آن حضرت به شمار می رود امام صادق (ع) فرمودند: هر کس در باره ما یک بیت شعر بگوید ، خداوند در بهشت خانه ای برای او خواهد ساخت. و باز فرمودند: هیچ کس در باره ما بیت شعری نگوید مگر آنکه به روح القدس تآیید و یاری شده باشد.
و از امام رضا (ع) فرمودند: هر فرد مومنی که در باره ما شعری بسراید که ما را به آن مدح گوید، خداوند برای او در بهشت منزلگاهی خواهد ساخت که هفت برابر وسعت دنیا باشد ، که هر فرشته مقرب و هر پیغمبر فرستاده شده ای او را در آنجا دیدار خواهد کرد.
خارج شده است
الهي اين نفس بي حب زهرا(س) اگر رفت به سينه بر نگردد
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #16 :
29 ارديبهشت 1389,ساعت 10:40:22 »
بسم الله
سلام
مبحث سیزدهم- قیام هنگام یاد شدن نام یا القاب آن حضرت
یکی از علمای اعلام در کتاب نجم الثاقب از سید عبدالله نواده سید نعمت الله جزایری آورده است : که روزی حضرت صاحب (عج) در مجلس امام صادق یاد شد ، پس امام صادق به منظور تعظیم و احترام اسم آن حضرت بپا ایستاد.
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #17 :
19 خرداد 1389,ساعت 17:11:39 »
بسم الله
سلام
مبحث چهاردهم و پانزدهم و شانزدهم - گریستن و گریانیدن و خود را به گریه کنندگان شبیه نمودن در فراق آن حضرت
در جلد هم بحار النوار از امام رضا (ع) آمده که فرمودند: هر آن کس که مصیبت ما را متذکر شود پس به خاطر آنچه بر ما وارد شده است بگرید و بگریاند روز قیامت با ما ، در درجه مان خواهد بود و هر آنکه مصیبت ما برایش یاد آوری شود ، پس بگرید و بگریاند ، روزی که چشم ها اشکبار خواهند بود دیدگانش گریان نشود.
در همان کتاب از امام صادق آمده که فرمود: هر کس که ما را یاد کند یا نزد او یاد شویم پس از چشمش همچون بال پشه ای اشک بیرون آید ، خداوند گناهانش را می آمرزد هر چند که همچون کف در یا باشد.
حدیث در این باره فراوان است ولی برای طولانی نشدن به این دو بسنده میکنیم
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #18 :
19 خرداد 1389,ساعت 17:34:52 »
بسم الله
سلام
مبحث هفدهم - درخوست معرفت امام عصر (عج) از خداوند
در کافی از ابوبصیر نقل شده که گفت امام محد باقر به من فرمودند: آیا امام خود را شناخته ای ؟ گوید : عرضه داشتم آری به خدا سوگند! پیش از آنکه از کوفه بیرون بیام . فرمود همین تو را کفایت میکند.
از همان منبع در خبر صحیحی از امام محمد باقرامده که فرمودن: بلندا و رکن و کلید امر و درب اشیا و خشنودی خدای تبارک و تعالی بعد از معرفت و اطاعت امام است.
پس بر بندگان لازم است از درگاه خداوند شناخت و معرفت امام زمانشان را بخواهند.
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #19 :
31 خرداد 1389,ساعت 17:34:42 »
بسم الله
سلام
مبحث هجدهم - تداوم درخواست عرفت از آن حضرت (عج)
ثقه الاسلام کلینی ، شیخ نعمانی و شیخ طوسی به سند های خود از زراره روایت کردند که گفت شنیدم امام صادق (ع) فرمودند: برای آن جوان پیش از قیامش غیبتی خواهد بود. گفتم چرا؟ فرمود: می ترسد - و به شکمش اشار کرد - سپس فرمود: ای زراره و اوست منتظر و اوست که در ولادتش شک می کنند ، پس بعضی می گویند : پدرش بدون بازمانده از دنیا رفت و بعضی از آنها میگویند: در حالی که در شکم مادر بود ، پدرش فوت کرد و بعضی می گویند: دو سال پیش از فوت پدرش متولد شد و او است منتظر ، مگر این که خداوند دارد که شیعه را امتحان کند ، پس در آن هنگام است که تشکیک و توهم اهل باطل آغاز می شود. ای زراره! اگر آن زمان را درک کردی ،
این دعا را بخوان
خدایا! تو مرا به خود مرا شناسا کن ، که اگر خودت را به من نشناسانی ، پیغمبرت را نخواهم شناخت ، خدایا! تو رسولت را به من بشناسان ، اگر رسول خود را به من نشناسانی ، حجتت را نخواهم شناخت. پروردگارا! حجت خود را به من بشناسان ، که اگر حجت خود را بهمن نشناسانی ، از دین خود گمراه خواهم شد.
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #20 :
16 تير 1389,ساعت 09:40:17 »
بسم الله
سلام
مبحث نوزدهم - مداومت به خواندن دعای غریق
عبدالله سنان نزد امام صادق عليهالسلام بود؛ ميگويد روزي امام به ما فرمودند: به زودي شبههاي به شما روي خواهد آورد و شما نه پرچمي خواهيد داشت که ديده شود و نه امامي که هدايت کند! تنها کساني از اين سردرگمي نجات مييابند که دعاي غريق را بخوانند و گفتم: دعاي غريق چگونه است؟
فرمود: به خداوند عرض ميکني:
يا اَللهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمِ؛ يَا مُقَلِّبَالقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلي دِينِک
: اي خدا، اي بخشنده، اي بخشاينده! اي کسي که قلبها را دگرگون ميسازي قلب مرا بر دينت پايدار بدار!
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
پاسخ : داستان نگارش کتاب مکیال المکارم
«
پاسخ #21 :
17 تير 1389,ساعت 08:25:19 »
سلام
داستان نگارش کتاب مکیال المکارم
سید محمدتقی موسوی اصفهانی صاحب کتاب مکیال المکارم نقل می کند:به فكر افتادم كه كتاب جداگانهاي در اين باره بنگارم كه آن فوايد را در برگيرد، و به سبك جالبي آن را به رشتة تحرير درآوردم. اما حوادث زمان و رويدادهاي دوران و ناراحتيهاي بيامان، مانع از انجام اينكار ميشد، تا اين كه كسي را در خواب ديدم كه با قلم و سخن نتوان او را توصيف نمود؛ يعني مولا و حبيب دل شكستهام و امامي كه در انتظارش هستيم او را به خواب ديدم كه با بياني روحانگيز چنين فرمود: «اين كتاب را بنويس و عربي هم بنويس و نام او را مكيالالمكارم في فوائد الدعاء للقائم(ع) بگذار!»
همچون تشنهاي از خواب بيدار، و در پي اطاعت فرمانش شدم ولي توفيق ياريم نكرد، تا اين كه در سال گذشته 1330 ق. به مكة معظمه سفر كردم و چون در آن جا بيماري وبا شيوع يافت، با خداوند عزّوجلّ عهد بستم كه هر گاه مرا از گرفتاريها نجات دهد و بازگشتم را به وطن آسان گرداند تأليف كتاب را شروع نمايم. پس خداوند بر من منت نهاد و مرا به سلامت به وطن بازگرداند، پس به تأليف كتاب اقدام نمودم تا به عهدي كه با خداوند بسته بودم، عمل كرده باشم
تشرف صاحب مكيال المكارم خدمت امام زمان(عليه السلام)
صاحب مکیال به مناسبتهايي در كتاب خود به دو مورد از تشرفات خود به محضر امام زمان(ع) و سبب اتصال زمين و آسمان اشاره كرده كه آن را براي روشني چشم شيعيان و شيفتگان و منتظرانش ميآوريم:
تشرف اول
«در يكي از سالهاي گذشته، قرضهايم بسيار و احوالم سخت شد در اين حال ماه رمضان هم فرا رسيد، پس به آن جناب توجه كردم و در سحرگاه يكي از شبها حاجتم را بر آن حضرت عرضه داشتم، وقتي نماز صبح را در مسجد به جا آوردم، به منزل برگشتم و خوابيدم.
در خواب به ديدار آن جناب شرفياب گشتم، آن حضرت به زبان فارسي به من فرمودند: «قدري بايد صبر كني، تا از مال خاصِ دوستان خود بگيريم و به تو برسانيم.
وقتي از خواب بيدار شدم فضا را معطر يافته و غم و اندوه از من دور شده بود، چند ماهي نگذشته بود كه از اهل دین براي من وجوهي آوردند كه به وسيله آن قرضهايم را ادا كردم و به من گفت: «اين از سهم امام(ع) است».
تشرف دو
م
سيد شهيد و علامة فقيد در جلد اول مكيال المكارم تشرفي ديگر را اين چنين روايت ميكند: «شبي در خواب ديدم امام عصر(ع) به همراه يكي از پيامبران بني اسرائيل به خانهاي كه در آن ساكن هستم، وارد شدند و به اتاق من كه رو به قبله است تشريف آورده، و به بنده فرمودند كه مصائب مولاي شهيدمان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) را بخوانم.
[من هم] امر مطاعش را امتثال كردم و آن حضرت روبه روي من به حالت استماع نشست.
چون ذكر مصيبت را به پايان بردم، ابتدا به طرف كربلا به زيارت سيد الشهداء(ع) پرداختم و آنگاه به سمت طوس، زيارت حضرت ابوالحسن امام رضا(ع) را خواندم و سرانجام رو به سوي حضرتش زيارت مولايم حضرت حجت(ع) را به جا آوردم
.
چون زيارتها را به پايان رسانيدم و آن حضرت خواستند كه تشريف ببرند، آن پيامبر بنياسرائيل ـ كه همراه ايشان بود ـ از سوي آن جناب وجهي را به من داد كه مبلغ آن را ندانستم و بعد از نظر من پنهان شدند.
فرداي آن شب، يكي از علماي بزرگوار را ديدار كردم و او به من مبلغ قابل توجهي داد كه همچون باران بهاري پر بركت بود. پس با خود گفتم: «اين تأويل خوابي است كه پيشتر ديدم.»
پس از اين خواب، آن قدر بركتهاي باطني و علوم كامل پنهاني و معارف ايماني و الطاف رباني به من عنايت شد كه زبان خامه از بيان آن ناتوان است
«
آخرين ويرايش: 17 تير 1389,ساعت 11:22:36 توسط مونسم خدا
»
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #22 :
24 تير 1389,ساعت 11:47:46 »
سلام
مطالب این قسمت خلاصه شده ای از کتاب مکیال المکارم می باشد
خارج شده است
مونسم خدا
كاربر نيمه فعال
تشكر
سید علی کوچولو
«
پاسخ #23 :
24 تير 1389,ساعت 12:34:03 »
بسم الله
سلام
مبحث بیستم - دعا در زمان غیبت آن حضرت
دعایی است که سید بن طاووس در کتاب مهج الدعوات آورده ، در حدیثی که غیبت حضرت مهدی(عج) در آن یاد شده ، راوی گوید: عرض کردم شیعیانت چه کار کنند؟ فرمود بر شما باد بر دعا کردن ، و انتظار فرج کشیدن ، تا آنجا که گوید: عرضه داشتم به چه چیزی دعا کنیم فرمود می گویی:
خدایا! تو خود و فرستاده ات و فرشتگانت و پیغمبرت و والیان امرت را به من شناساندی ، خدایا! من نگیرم جز آنچه تو عطا کنی و هیچ نگهدارنده ای جز تو برایم نیست. خدایا! مرا از منازل دوستانت دور مگردان و دلم را پس از آنکه هدایت کرده ای، منحرف منمای. خدایا مرا به ولایت کسی که اطاعتش را بر من واجب ساخته ای هدایت فرمای
خارج شده است
صفحه:
1
[
2
]
بالا
چاپ صفحه
« قبلی
بعدی »
پرش به :